Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Upcoming Live: Anorimoi live @ 7SinsΑφού οι μουσικές αλήθειες έχουν μπεί στον πάγο λόγω έλλειψης χρόνου και οι συνεντεύξεις που ετοιμάζω είναι ακόμη ανολοκλήρωτες, κάπως πρέπει να κάνω αισθητή την παρουσία μου στο blog για να μήν απολύθω, συν το γεγονός πως ήθελα να γράψω για το live αυτό, αλλά ας κρατήσουμε μόνο τον πρώτο λόγο για να είναι πιο δραματικό το όλο πράγμα.

ANORIMOI LIVE IN ATHENS REI!

Οι Ανώριμοι, μία από τις κορυφαίες μπάντες της ελληνικής κωμικής μουσικής θα πραγματοποιήσει, μετά από σχεδόν έναν χρόνο, headline live στην Αθήνα στα πλαίσια της περιοδείας τους "Φαγιά υπάρχουν" (ξέμειναν από φράγκα, αλλά ας φανεί λίγο επίσημο βρε αδερφέ)
Το γεγονός θα φιλοξενήσει η σκηνή του 7sins (Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα 5, Πλησίον Μετρό/ΗΣΑΠ Ομόνοια) και η τιμή του εισητηρίου είναι 10 ευρώ. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:30 και το live θα ξεκινήσει στις 21:00. Support μπάντα θα είναι το Κουρδιστό Πορτοχάλι.

                               
                                                              [Promo Video]


Λίγα λόγια για τους Ανώριμους:

Οι Ανώριμοι δημιουργήθηκαν το 1993, ηχογράφησαν 2 demo και το 1998 κυκλοφόρησαν το πρώτο full length album τους με τιτλό "Pappous: The Rock Opera" το οποίο μπορούσε ο κόσμος να κατεβάσει δωρεάν απο το site τους www.anorimoi.gr
Το 2008 κυκλοφόρησαν την πρωτη τους δισκογραφική δουλειά, από την Warner Music με τίτλο 17 Κατσαρίδες και το 2009 το δέυτερο δίσκο τους με τίτλο "Καλά να πάθεις" Το μικρόφωνο κρατάει ο Τραμπάκουλας, ερωτοτροπούν με τις κιθάρες οι Necropethamenos & Satriγιάννης, το μπάσσο κοπανάει με δεξιοτεχνία ο Tafoplakium, δίνει ρυθμό με χέρια και πόδια σα πλοκάμια πίσω απο τα τύμπανα ο Κουραδας και συμπληρώνει το σύνολο στον ρόλο του αστειάτορα ο Κόμης Vargsteiner.

                                   
                                                         [Kama Sutra by Anorimoi]
                                  
                                              [Απόψε έχω πονοκέφαλο by Anorimoi]

Λίγα λόγια για το Κουρδιστό Πορτοχάλι:

1ον ψάχνουν μπασσίστα (στο live θα παίξουν με session) και 2ον ο κίθαριστας τους είναι όμορφος.

                               
                  [Για τον π****ο - Κουρδιστό Πορτοχάλι (Cover από Πάνο Μουζουράκη)]

Εάν λοιπόν είστε fans των Metal, Rock, Blues, Jazz, Hip Hop, House, Dubstep, Techno, σκυλάδικων, έντεχνων, είστε καλοδεχούμενοι. Το μαγαζί και οι μπάντες δεν κάνουν διακρίσεις, dress code δεν υπάρχει, ελάτε και τσίτσιδοι άμα θέλετε. Riffs, solos και μπόλικη σάτυρα θα είναι τα συστατικά της βραδυας, οπότε ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!

Πάμε άλλη μία.

Event: Live Concert
Band: Anorimoi
Support Band: Κουρδιστό Πορτοχάλι
Venue: 7sins
Ticket Price: 10 euro
Doors Open: 20:30
Gig Starts: 21:00

Μπι Δεαρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου