Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

Upcoming Live: Wings in Motion - Still Falling - Postraumatic @ An ClubΟι Wings In Motion ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ στις LIVE ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ!!! Σε αυτό το διάστημα οι WIM εξέλιξαν περαιτέρω τον ήχο τους ολοκληρώνοντας την σύνθεση και προπαραγωγή του επερχόμενου πρώτου δίσκου τους, κομμάτια από τον οποίο θα παρουσιάσουν ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ live στο An Club στις 9 Απριλίου!
Όπως και στα τελευταία live έτσι και σ' αυτό θα διατείθεται ΔΩΡΕΑΝ το promo της μπάντας, το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι. Αν η πρώτη δουλειά των Wings σας ικανοποίησε, το καινούργιο υλικό θα σας στείλει αδιάβαστους...
Get ready for some fuckin' heavy riffs and melodies...


Οι Still Falling απο Αθήνα παρουσιάζουν το νέο Self Released EP τους "Counterfeit Existence" με ανανεωμένο Line-Up και πολύ όρεξη για Live!
Τα 3 τελευταία κομμάτια που γράφτηκαν για το EP θα σας δώσουν μια ιδέα για το νέο ύφος που επακολουθεί για το ήδη στα σκαριά Full Length Album τους.


Επανενωμένοι με νέα μέλη οι Postraumatic άρχισαν το τέλος του 2008 ως thrash metal μπάντα εξελίσοντας τον ήχο τους και καταλήγοντας σε ένα industrial/thrash/crust hardcore ύφος με επιρροές απο την post metal και grindcore σκηνή.Το πρώτο demo της μπάντας "Industries of Suffering" που κυκλοφόρησε λίγο μετά την δυάλυση του πρώτου line-up είναι διαθέσιμο για free download http://www.mediafire.com/?gd0rx45naazc8v9

Μέρος: An Club, Σολωμού 13-15, Εξάρχεια
Doors open: 20:00
Είσοδος: 6 ευρώ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΦΕΤΙΝΟ HEADBANGING!!!!

https://www.facebook.com/events/278198618922480/?ref=ts

Check out Wings In Motion:

http://www.wingsinmotionband.com/
http://www.facebook.com/wingsinmotion
http://www.myspace.com/wingsinmotion
http://www.youtube.com/wingsinmotion
http://www.reverbnation.com/wingsinmotion
http://www.twitter.com/wingsinmotionCheck out Still Falling:

www.youtube.com/StillFallingGR
www.facebook.com/stillfallingband
www.reverbnation.com/stillfallingbandCheck out Postraumatic:

http://www.reverbnation.com/postraumaticgreece
http://www.facebook.com/pages/Postraumatic-official/261688774676

3 σχόλια: