Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

Review: Wings in Motion, Still Falling, Postraumatic @ An Club 09 - 04 - 12

Μεγάλη Δευτέρα. Ο καιρός βροχερός και η διάθεση έτοιμη για το live που πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα πιό γνωστά στέκια των Εξαρχείων, το An Club. Οι Wings in Motion οργάνωσαν ένα live μετά από καιρό, λόγω των ηχογραφήσεων τους για τον επερχόμενο δίσκο τους. Μαζί τους οι Still Falling και οι Postraumatic.


Το show ξεκίνησε κατα τις 9 πάρα τέταρτο με τους Postraumatic να ανεβαίνουν πρώτοι στην σκήνη. Με σκλήρα riffs και ηχογραφημένα samples να παίζουν από τα ηχεία καθ' όλη την διάρκεια τους onstage, το performance τους περιείχε δικά τους κομμάτια τα οποία μας ζέσταναν αρκέτα και δέχτηκαν άξια το χειροκρότημα του κόσμου.

Setlist: Forgotten Venus/Apoktinosis/Industries of Suffering/Sunna/The Inhumane/Recycling the gods/Only a word for Martyrs

Postraumatic
Αμέσως μετά πήραν την σκιτάλη οι Still Falling. Γρήγορες κιθάρες, γρήγορα τύμπανα, brutal φωνητικά και πάρα μα πάρα πολύ έντονο headbanging. Προσφέραν πολύ πώρωση σε όλους τους παρευρισκόμενους κύριως με δικά τους τραγούδια αλλά και με δύο διασκευές από In Flames και Veil fo Maya. Και φυσικά πήραν το ανάλογο feedback από τον κόσμο.

Setlist: Insulation/Cold & Red/Counterfeit Existence/Take This Life (In Flames cover)/Painted/Still Forgotten/It's Not Safe (Veil Of Maya Cover)/Departure


Still Falling

Αφού κατέβηκαν απο την σκηνή, χωρίς να χάνουν χρόνο ανέβηκαν οι Wings in Motion. Ξεκίνησαν το δικό τους show με 2 κομμάτια από το promo τους (το οποίο έδιναν δωρεάν) και από κάτω ο κόσμος άρχισε τα moshpits. Η playlist τους περιλάμβανε 3 διασκευές και 6 δικά τους τραγουδια, με τα δυό απο αυτά να παίζονται πρώτη φορα live εφόσον είναι νέες συνθέσεις και θα περιλαμβάνονται στο επερχόμενο album τους. Προσωπικά με εντυπωσίασε η εκτέλεση του Forsaken των Dream Theater. Για τέλος άφησαν το Through the Shadows I Rise, το οποίο έχουν γύρισει και σε video clip, και κατέβηκαν από την σκήνη.

Setlist: Lifetrap/Under a bronze sky/Only for the weak(In Flames Cover)/In absentia of tomorrow (New Song)/Manhunt/Pyramid god(Septic Flesh Cover)/One moment to lose it all/Forsaken(Dream Theater Cover)/Through the shadows


Wings in Motion

Ήταν μια εντυπωσιακή βραδυά. Όλες οι μπάντες ήταν άριστες. Τα, πάνω - κάτω, 100 άτομα (με γυμνό μάτι τόσοι μου φάνηκαν, δεν γνωρίζω ακριβή αριθμό) πέρασαν καλά και φάνηκε. Αναμένουμε για άλλα lives σύντομα. Για το Μέτρον Άριστον, Ardino Αρης Selimaj.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου